کتاب های بهائی پژوهی:
برای دریافت کتاب ها روی تصویر آن ها کلیک کنید.
پیدایش:
تاریخچه بهائییت
جای پای تزار:
«جای پای تزار» به نقش دولت روسیّهی تزاری در نشو و نمای بهاییان و حمایت بی چون و چرای آن دولت از این گروه میپردازد و در این مسیر، تنها به کتابهای بهاییان استناد میکند.
پیر استعمار:
کتاب «پیر استعمار» به بررسی چگونگی حمایت دولت انگلستان از بهاییّت و رهبران آن و خوشخدمتی متقابل بهاییّت به این دولت، در میان اسناد مورد تأیید بهاییان میپردازد.
خدای عصر ارتباطات:
بحث خداشناسی در میان تعالیم بهاییان، بحثی گیجکننده است؛ چرا که مدّعی خدایی در این آیین کم نیست؛ باری سیّد باب خود را ذات خداوند معرفی میکند و گاهی بهاءالله، خدایی همهی خدایان را، رشحهای از ترشحات وجودی خود میداند. گاهی بهاءالله خود را خالق تمام موجودات میپندارد و گاهی همین خدا زندانی میشود و گاهی در خرابترین سرزمینها مسکن میگزیند. خدا شناسی در بهاییّت هر چه هست، با یکتاپرستی میان موحّدان تفاوت جدّی دارد و اینگونه ادّعاها در «عصر ارتباطات»، سخنان فرعون را به
بنی اسراییل تداعی میکند که به آنان میگفت: “من خداوند بزرگتر شما هستم!”
مهدی ستیزان:
کتاب «مهدی ستیزان» ابتدا بهشرح اجمالی خصوصیّات مهدیِ موردِ ادّعای بهاییان و مختصری از تاریخ زندگانی او میپردازد و سپس با بیان مشخّصات مهدی منتظَر در تعالیم دین اسلام، پژوهشی تطبیقی را در این موضوع به خوانندگان خود عرضه میکند. این کتاب همچنین بهذکر برخی تعالیم این مدّعی مهدویّت خواهد پرداخت و امکان نزول چنین تعالیمی را از سوی خداوند حکیم بررسی خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید